Uw eigen dedicated webserver vanaf 99 euro per maand!

Bestel nu een dedicated server oplossing voor 2 jaar van Renaissance en u ontvangt tijdelijk geheel gratis de nieuwe Apple iPad (16GB met WiFi)!1 Net zoals de Apple iPad toonaangevend is op het gebied van kwaliteit, zorgen de dedicated server oplossingen van Renaissance ervoor dat u een betrouwbaar hosting platform heeft voor al uw hosting eisen. U heeft al een dedicated server oplossing van Renaissance vanaf € 99,- per maand!

Ongekende prestaties

Bij dedicated hosting verwacht u uiteraard de beste prestaties voor de beste prijs, en juist daarom zijn onze dedicated hosting oplossingen zorgvuldig op op deze verwachting afgestemd. Maar wat mag u verwachten?

 • Dell PowerEdge servers, toonaangevend in kwaliteit

  Al onze dedicated hosting oplossingen maken exclusief gebruik van Dell PowerEdge servers. Dit betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en top prestaties.

 • Linux of Microsoft Windows Server, u heeft het voor het zeggen

  Standaard worden al onze dedicated server oplossingen geleverd met Linux als besturingssysteem. Als hosting platform is Linux populair omdat het betrouwbaar, krachtig en geheel kosteloos gebruikt mag worden. Naast Linux bieden wij ook Microsoft Windows Server voor een kleine meerprijs per maand aan.

 • Parallels Plesk

  Eenvoudig in gebruik dankzij het Parallels Plesk control panel

  Om onze dedicated servers te beheren hoeft u helemaal geen IT expert te zijn. Alle beheerstaken zoals het aanmaken van een nieuwe site of het instellen van een spamfilter kunt u eenvoudig uitvoeren vanuit uw web browser met het krachtige control panel Plesk van Parallels. Wel zo gemakkelijk toch?

De nieuwe Apple iPad

Apple iPad 2

 

De Apple iPad is de beste en meest succesvolle tablet verkrijgbaar. Met een gewicht van slechts 601 gram, 9,7-inch scherm en batterij met een indrukwekkende gebruiksduur van 10 uur past de iPad 2 perfect bij uw mobiele levensstijl.

 • Groot 9,7-inch led Retina-display met 2048 x 1536 pixels.
 • 4 krachtige cores in één A5X-chip.
 • Indrukwekkende batterij gebruiksduur van 10 uur.
 • Multi-Touch bediening. Tik-, veeg-, knijp- en bladerbewegingen direct omgezet in levensechte handelingen.
 • Twee camera's (voor- en achterzijde) voor FaceTime en HD-video-opnamen.
 • Uitgerust met het iOS besturingssysteem. Met meer dan 140.000 fantastische apps is alles mogelijk.

1De iPad aanbieding geldt voor 2 jarige dedicated server oplossing contracten vanaf € 129,- per maand, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Interesse?

Als u interesse heeft in de dedicated server oplossingen van Renaissance en u geheel vrijblijvend meer informatie wenst, neem dan via het onderstaand formulier contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Wij vragen u uw gegevens alleen om met u contact op te nemen. Uw gegevens zullen wij nooit verstrekken of verkopen aan derden. Net zoals u houden wij ook niet van spam.

Vertel me meer over de mogelijkheden

Indien u wenst dat wij telefonisch contact met u opnemen, kunt u uw telefoonnummer achterlaten.

Vragen? Bel dan 071 5724203
Dell Registered Partner SIDN deelnemer