Bestel een Solution website hosting oplossing en ontvang gratis een LaCie itsaKey USB Flash Drive!

Bent u net als Defensie regelmatig uw USB stick kwijt? Wanneer u nu een Renaissance Solution website hosting oplossing bestelt, ontvang u gratis een trendy 4GB of 8GB LaCie itsaKey USB Flash Drive. Door het unieke sleutelontwerp past deze USB stick op een sleutelhanger. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw belangrijke gegevens in verkeerde handen vallen. Daarnaast verzekert de robuuste metalen afwerking dat al uw gegevens veilig opgeslagen staan.

Renaissance Solution website hosting oplossingen

Indien u een website wilt laten hosten zonder al te veel moeite en voor de meest voordelige prijs, dan is website hosting de hostingvorm voor u. Bij deze vorm van hosting staat uw website op een van onze webservers. Doordat u deze server deelt met andere klanten van ons en wij de server beheren, hoeft het hosten van een website niet duur of ingewikkeld te zijn. En omdat naast de ruimte voor een website. er standaard bij ons ook emaildiensten inbegrepen zijn, bent u verzekerd van een complete ondersteuning van uw website en email.

Meer over Renaissance Solution website hosting oplossingen

De LaCie itsaKey

LaCie itsaKey USB Flash Drive

Maak kennis met de LaCie itsaKey, een leuke nieuwe manier om uw gegevens in uw binnenzak op te slaan. Het vindingrijke sleutelontwerp past aan een sleutelhanger en in uw digitale leven. Beter nog, met de 4 GB- en 8 GB-modellen kunt u een enorme hoeveelheid gegevens op een kleine flash drive plaatsen. Het stevige en bestendige nikkeloppervlak van de LaCie itsaKey maakt hem robuust en betrouwbaar. Het lichte en mobiele formaat zorgen ervoor dat u hem overal kunt meenemen.

  • Stevig metalen sleutelontwerp; past aan een sleutelhanger
  • Snelle overdrachtsnelheden (Leesmodus: tot 30 MB/s; schrijfmodus: tot 10 MB/s)
  • Uiterst mobiel en licht
  • Hot-pluggable; platformonafhankelijke compatibiliteit

Actie voorwaarden

  1. De LaCie itsaKey USB Flash Drive actie van Renaissance geldt alleen voor nieuwe Solution website hosting oplossingen.
  2. Door gebruik te maken van deze actie verklaart de abonnee de intentie te hebben om de gekozen Solution website hosting oplossing voor minimaal een jaar te willen afnemen.
  3. Op de Solution website hosting oplossingen van Renaissance zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
  4. Het actie-aanbod is niet inwisselbaar voor geld. Er worden geen kortingen op andere diensten of producten verleend.
  5. Renaissance behoudt zich het recht voor het actie-aanbod te allen tijde te beëindigen of te wijzigen.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over deze actie, neem dan contact met ons op.

Vragen? Bel dan 071 5724203
Dell Registered Partner SIDN deelnemer