Maak kennis met Renaissance

Sinds onze oprichting in 1998 hebben wij als leverancier van hoogwaardige internetdiensten, altijd onze eigen onafhankelijke koers gevaren op de woelige golven van onze markt. De naald van ons spreekwoordelijke kompas heeft sinds die allereerste dag altijd gestaan in de één en dezelfde richting. Namelijk die van kwaliteit.

Voor ons is kwaliteit (en de daarmee gepaard gaande voortdurende innovatie) een bron van inspiratie. Mooi is leuk, functioneel is belangrijker. Renaissance is klantvriendelijk, maatgericht en bovenal: persoonlijk. Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw organisatie. Het uitbesteden van technisch werk aan derden is vaak een zaak van vertrouwen. Wij stellen daar verstrekkende investeringen tegenover, om de continuïteit en stabiliteit van onze dienstverlening optimaal te kunnen garanderen. Het rendement van onze handelswijze, zien wij met name terug in de langlopende samenwerkingen die wij met de meeste van onze klanten hebben.

Zijn kwaliteit, service en betrouwbaarheid voor u ook essentiële waarden, dan hoeft u niet verder te zoeken naar de voor u meest geschikte leverancier van internetdiensten. Sterker nog: u bent op uw bestemming gearriveerd. Welkom bij Renaissance!

Vragen? Bel dan 071 5724203
Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter @renaissanceit
Dell Registered Partner SIDN deelnemer